تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته تأثیر شیردهی بر کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد بارش برف و باران در برخی نقاط کشور از امروز (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری

  • کد خبر: ۲۳۷۹۲۳
  • ۱۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
حکم قصاص برای مامور پلیس صادر شد | شلیک مرگبار به متهم فراری
مأمور پلیسی که در جریان دستگیری یک متهم با شلیک گلوله مرگ وی را رقم زده بود، با حکم قضات دادگاه کیفری به قصاص محکوم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، زمستان سال ۱۳۹۹ مأموران پلیس در یکی از خیابان‌های نعمت‌آباد به راننده یک دستگاه پراید که در حاشیه خیابان متوقف شده بود، مظنون شدند و هنگامی که قصد بازرسی خودرو را داشتند راننده پا به فرار گذاشت. در جریان تعقیب و گریز مأموران با استعلام پلاک خودرو دریافتند که خودروی پراید سرقتی است.

پس از آن راننده خودرو که در یک مسیر بن‌بست گیر افتاده بود برای فرار به صورت دنده‌عقب به ماشین پلیس کوبید. در این میان یکی از مأموران به نام جواد به متهم دستور توقف و تسلیم داد، اما متهم ۳۵ ساله بدون توجه به این دستور پلیس به تلاشش برای گریز از دست مأموران ادامه داد تا اینکه مأمور پلیس با قانون به‌کارگیری سلاح لاستیک خودرو را نشانه گرفت، اما یکی از گلوله‌ها به قلب متهم اصابت کرد.

پس ازانتقال وی به بیمارستان ساعتی بعد به خاطر شدت جراحات وارده تسلیم مرگ شد. با مرگ مرد جوان خانواده او از مأمور پلیس شکایت کردند و با تکمیل تحقیقات پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

نخستین جلسه محاکمه

در ابتدای آن جلسه پدر و مادر قربانی درخواست قصاص کردند.

سپس مأمور پلیس به جایگاه رفت و ضمن رد اتهام قتل عمد و تشریح ماجرا گفت: من قصدم این بود که لاستیک خودرو را بزنم، اما گلوله ناخواسته به مقتول خورد و واقعاً نمی‌خواستم آسیبی به او بزنم.

در پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و قتل را شبه‌عمد تشخیص داده و مأمور پلیس را به پرداخت دیه محکوم کردند.

پس از صدور حکم و اعتراض اولیای دم پرونده به دیوان عالی کشور رفت و قضات دیوان پس از بررسی پرونده اعلام کردند، چون گلوله به قلب قربانی برخورد کرده قتل شبه‌عمد نیست. به این ترتیب مأمور پلیس بار دیگر پای میز محاکمه ایستاد.

دومین جلسه محاکمه

در ابتدای این جلسه نیز وکیل اولیای دم از طرف موکلانش درخواست قصاص کرد.

سپس مأمور پلیس از قضات خواست تا وکیلش از او دفاع کند. وکیل متهم به قضات گفت: اصابت گلوله به قلب غیرمستقیم بوده و گلوله پس از عبور از کتف با قلب برخورد کرده است. از این رو درخواست می‌کنم تا نظر کارشناسان در این باره در نظر گرفته شود.

موکلم با به کارگیری قانون استفاده از سلاح دست به شلیک زده ضمن اینکه مقتول از دستور پلیس تمرد کرده و قصد فرار با خودروی سرقتی را داشته است.

سپس نماینده فراجا به جایگاه رفت و گفت: این پرونده برای بررسی به کمیسیون فراجا ارجاع نشده است، اما آنچه مشخص شده این است که مأمور پلیس قصد داشته به دست متهم شلیک کند و علم و آگاهی لازم را نداشته که ممکن است گلوله پس از برخورد به دست و رد شدن از استخوان با قلب برخورد کند.

در پایان جلسه قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده مأمور پلیس را به قصاص محکوم کردند.

منبع: ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->